2008. november 7., péntek

Tés délután:)

Suli után - Tánc előtt -s délután volt.
Ez olyan, amikor Té-vel végigvonaglunk a városon, közbe szemlélődünk, és lelkizgetünk.
Nagyon jók ezek a délutánok :).
És mekiskávé :).
És Dzsó bácsi X).
Köszönöm szépen a csodás 1 órát ♥ !!!.

6 megjegyzés:

Szirona írta...

ez nagyon jó... :) csak látod az ilyenekből tudom, hogy a színjátszónak semmi értelme, és a kutya se kíváncsi rá! de azért legalább jó délutánod volt, nekünk is! :)

Samu írta...

a színjátszó elött voltam a Titivel, a színjátszó igenis érdekel, de azzal egyidőben táncom van. neked máskor iskolád, amiért megkűzdöttél és fontos neked. Én ezért nem kűzdöttem, attól méág fontos nekem. A színjátszó is. De a nap nekem is 24 órából áll, így kérlek, ne légy cinikus. Tudod jól, hogy mindkettő fontos.
De színjátszóra nem kértek el 2 hónapra 4000-ret. Nekem ez az idő nemjó. Kész.

Samu írta...

Ne haragudj rám. Ez kemény volt. nem számoltam el 10-ig előtte. Sajnálom.
Csak tudod, nem szeretem ha számonkérnek.
Mert Erikanénivel beszéltem, és úgy érzem, másnak nem tartozok magyarázattal. Bár tudom, megillet, hogy tudd, miért nem. De ez a legszarabb helyzet, hogy neked csak 1 nap jó, nekem meg csak 4 másik. És nem tudok mást tenni. Igazán sajnálom. Szeretlek, ugye tudod?

Szirona írta...

nem baj. csakhát nem kértelek számon, és persze, hogy nem tartozol magyarázattal. azért írtam azt is, h jó, h jó délutánod volt. írtam, mert tényleg azt érzem, hogy mi sokkal több erőfeszítést teszünk a színjátszóért, mint amennyit visszakapunk. és rossz ezzel minen héten szembesülni. mindegy. majd túllépek rajta, csak most még rossz. hát sajnálom, ha cinikus voltam (én nem éreztem annak, direkt próbáltam nem bunkón fogalmazni, h ne vedd magadra, mert igazából ez egy észrevétel volt, h tényleg senkit nem érdekel, nem szemrehányás) - ebből mind-mind látszik, h nem ismerjük egymást eléggé. azért örülök, h jársz táncolni, és szereted csinálni!!! további sok sikert hozzá. majd beszélünk! pu

Samu írta...

"- ebből mind-mind látszik, h nem ismerjük egymást eléggé."

Néhány hétvégém magányosan telik. Ha van kedved, ideális megismerkedési lehetőség.

Szirona írta...

ok, majdmég egyeztetünk. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails