2009. február 16., hétfő

Hőseim 1., és 2.

Az oldalt található "Hőseim^^"- ben hetente 2 alkalommal váltakozó (Szerda és Vasárnap) sorozat karakterekről a megjelenésükkel egy időben fogok írni egy bejegyzést, ami róluk szól, azért, hogy aki nem ismeri a sorozatot, az is tudja azért, hogy ki van kint.

Lorelai Gilmore

Sorozat: Gilmore Girls (Szívek Szállodája)
Színész: Lauren Graham
Nem:
Családi állapot: Elvált
Kor: 38 (7. évad)
Röviden:
Lorelai Gilmore, lázadó anya, lakóhelyén, Stars Hallow-ban mindenki ismeri és szereti. A helyi szálló (Szitakötő Szálló) tulajdonosa, és se veled, se nélküled viszonyban áll a sorozat férfi főszereplőjével, Luke Danes-el. Szülei a gazdag Richard és Emily gilmore, lánya Rory Gilmore. Nevét apai nagyanyja, I. Lorelai "Trix" Gilmore-ról kapta.
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/070305/friends/lorelai_l.jpg

Bree Hodge

Sorozat: Desperate Housewives ( született Feleségek)
Színész: Marcia Cross
Nem:
Családi állapot: Házas.
Kor: 45
Röviden:
"A Lila Akác közben mindenki úgy gondolt Bree-re, mint a tökéletes anyára és feleségre. Mindenki. Kivéve a saját családját."

Bree Hodge a kívülről tökéletes, ám bellülről annál inkább "kétségbeesett háziasszony" túl van már ex-férje halálán, ex-vőlegénye halálán, jelenleg Orson Hodge fogorvos férje, a Mrs. Van de Kamp féle házi ételek c. szakácskönyv szerzője, Andrew Van de Kamp és Danielle Van de Kamp anyja.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/c/c2/Dh_Bree_Hodge_season_04.JPG

1 megjegyzés:

Bogi írta...

Képzeld, tegnap végre láttam a reklámot. Bree és Bree. Eddig elkerült.:D Ami azért vicces, mert nagy lábadozásaim közepette néztem valami hülye krimisorozatot reggel, és ki volt benne a gyilkos segédje? Hát ő!:D Kicsit sorsos.:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails