2009. június 20., szombat

Veronika meg akar halni

Hivatalos előzetes

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Woooow o.O
Mikor jön a mozikba?
Nézzük meeeeeeeg! :D

Bogi írta...

NAGYON megnézős. Együtt. Lupin prof is van benne.^^
De mikor kerül mozikba? Nem találom.:(

Samu írta...

Nemtudom Eszti, remélem minnél előbb! Bevallom őszintén, az előzetesből nekem az esik le, hogy nem is Ljubljanaban, hanem New Yorkban játszódik, és ez nem okés :S És SMG nem hasonlít arra a Veronikára, akit én elképzeltem. DE azért nagyon várom már, mert biztos nagyon jó lesz :) Ilyen jó könyvből csak jót lehet csinálni, nem? :)

Bogi, nem is tudtam, hogy Vérfarkasok is szerepelnek benne :P Azért remélem David Thewlis otthon hagyja a vérfarkas jelmezét. Megtörné a film varázsát :)
Egyébként Amerikában már megy a mozikban, szóval szerintem már csak egy két hónap :) *_*

Bogi írta...

Azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy ebből hármas mozizás lesz.:D

Érdekesség:
Eredetileg Kate Bosworth játszotta volna Veronikát, de végül Saraht választották.

A film Paulo Coelho azonos című könyvének adaptációja. A történet New Yorkban játszódik, mert a producerek azt akarták ne legyen annira elérhetetlen a jelenlegi amerikai közönségnek. A történet általános, de úgy döntöttek eszközölnek pár kisebb változtatást, hogy korabelibb legyen: Veronik a világ felszínessége ellen küzd, és az üresség ellen, amit mindennap érez, ugyanakkor a könyvben, Veronika azért lesz öngyilkos, mert senki sem tudta hol van Szlovénia.

Számos karakter nevét megváltoztatták: így lett Eduardból Edward, Dr. Igorból Dr. Blake és a Blaska nevű nővér, a Josephina nevet kapta...
Minden karakternek amerikai akcentusa lesz benne, kivéve Veronikának, mert neki szlávos kiejtése lesz. És mivel New Yorkban számos nemzetiség és etnikai csoport megtalálható, a producerek úgy döntöttek, hogy pár színésznek különleges akcentusa lesz, mint például Rena Owennek, aki Josephine nővért játsza.
---------------

Mondjuk a hangulat miatt jó lett volna, de ez van.
Van benne Lupin.:D

Samu írta...

Az eredetiben sem azért lett öngyilkos, mert senki sem tudta, hol van Szlovénia. Azt a cikket később találta meg, amikor már bevette a gyogyókat...

fanics írta...

jajj dejó már nagyon várom:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails