2010. január 2., szombat

kreatívan elemzem a semmit


A pizza már közel 10 perce a sül a sütőben.
Most itt ülök a nagyszobában, várom, hogy megsüljön a vacsi, vagy betoppanjon a szomszéd néni. Közben nézem a cool TV-t, amin a Batman kezdődik megy, épp most derült ki, hogy az egyik fő geci az Liam Neeson, épp most robbantják fel Batman házát, engedik ki a gyilkosokat. Nem jó. ÁÁÁ… jön Michael Kane, a 60as éveiben járó szuperinas, és kimenekít mindenkit :D Szerintem meg kellene csinálni a pasi életét is filmben! Nem?! Tulajdonképpen Ő a szuperhős, hisz megmenti a Batmant :D
ÁÁÁ, ő Dumbledore-t meghazudtoló szuperbölcsességeket is tud: „Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni onnan!” Ez az inas arc :D Jobban bírom, mint betment xD
Jujj! Liam Neeson valami füstölő mérget engedett a sziget lakóira. Jajajj :S Jézus! Jött egy lovas madárijesztő! Áááá, itt van Batman! Ez a film rém gagyi :D

Sütés közben találtam 2 receptkönyvet, az egyikben pizza receptek vannak, ezt majd jól áttanulmányozom, a másikban pedig „Fennkölt saláták” receptjei lelhetőek fel.  Ez is izgis  :)


Estére megint van kellő adag Szex and the city-m, meg Alien vs. Predator-om, meg elkezdem letőteni az Avatar-t :) Köszönhető: Bloggerinának :)
Itt a szomszéd néni. A pizza illata meg már a levegőben :D Juhúú! De most meg nem tudunk enni :( :(
Kész a pizza:D 20 perc alatt megsült :) 20 perccel kevesebb kellett, mint a recept szerint xD

Ááááá, wége a batmannak, de lemaradtam róla, mert forró csokiztam a nénivel:( Most nem tudom, hogy sikerült-é megmentenie a várost, Katie Holmest… de végül is a csokis lekváros puszedlit jobban élveztem, és tuti, hogy az inas mentette meg a népet, mégis a köcsög denevérember lejmolja el a csajt meg az elismeréseket… és most milyen kulináris élvezetekkel bolondít minket a kúltévé?
Jáááá! Witni Hlyúszton és Kevin Kosztner = Több, mint testőr.
Ez monnngyuk egy jó film. Szeretem. ÉS Whitney nem volt hót bedrogozva a forgatás alatt  ^^,  Juhúúúú! De tényleg jó film. Hirdeti az örök szerelmet, ám nem teljesülhet. Chaa, még mit nem. Örök igaz szerelem. Épp erről volt szó szilveszterkor. Ott Zoli (ki az a Zoli?) Azt mondta létezik szerelem, létezik nagy Ő, és ő nem feküdne össze valakivel, mert neki számít a belső, és fontos a közös hullámhossz.
Nem volt szívem szólni neki: A fajtája már rég kihalt. Ebben a korban ilyen ember már nincs:) Ilyet nem mond egy pasi, hátsószándék nélkül… vagy mégis?
Még sincs veszve minden? Van esély még a nagy szerelemre? Nem halt ki a dinoszauruszokkal együtt?

4 megjegyzés:

Bloggerina írta...

emlékezz mit mondtam az új betmen-filmekre: sose sajnáld hogy nem láttad a végét :D

azért örülök hogy így rávetetted magad az Avartar-ra :$ csak érdekel még valakit mit írok <3

jah és jó étvágyat :D

Samu írta...

Igen, nem bánom túlságosan, hogy lemaradtam :D
Kösszi ! Fini volt a pizza :D

Névtelen írta...

A batman-ed részt végigröhögtem:D Élvezet volt olvasni!!! :D:D:D:D

nac

Szandii.♥ írta...

jesszusom...szerelmesek voltak a dinoszauruszok????? :P
tessék hinni a szerelelmben!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails