2010. június 4., péntek

kristálygomba.

Próbálok egészségesebben élni, mint azelőtt. Egyedül a dohányzás az, ami nem enged erre következtetni, de ezt leszámítva... így van tényleg. Legújabb kedvencem: kristálygomba.
A kristálygomba aprócska, fehér, medúza szerű gomba, ami a víz fenekén ringatózik, és nagyon jó hatásai vannak. Első körben: megakadályozza a táplálék rothadását a belekben. Ami azért jó, mert méregtelenít, gyorsítja az anyagcserét, tehát a testsúly kontrollálásban is szerepe van.
Nem könnyű hozzájutni, és belőle italt létrehozni is egy kicsit macerás, de ha betartunk pár alapszabályt, ez bodza ízű nedűt kapunk, ami állítólag jó az idegbetegségek, belső daganatok, ízületi gyulladás, szívinfarktus, epe-, máj-, vese, fertőző májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák,allergia... stb ellen.
Szóval rossz nem sülhet ki belőle, úgyhogy a napi c vitamin tablettán, 40 bérescseppen kívül most már saját előállítású kristálygomba levet termesztek, aztán palackozok, majd fogyasztok.
Jó lesz majd a léböjtre is...
Nah, a lényeg, hogy nem könnyű hozzájutni, és viszonylag gyorsan szaporodik... ha felkeltettem valaki érdeklődését, és ki szeretné próbálni, szívesen adok a löttyből. Ha meg foglalkozni akar vele hosszú távon, akkor ha túlszaporodnak a gombák, akkor adok el belőle (mert láttam a neten, hogy más is árulja, jó drágán... én annyit nem kérek érte majd :D ).
http://img223.imageshack.us/img223/4114/kristlygomba1.jpg

Bővebb infó: itt és itt

Remélem senki sem tart őrültnek, amiért gombát iszok, és még ajánlom is másoknak xD De most ezt próbálom ki... más meg kaktusz folyadékot iszik, mert szerinte az jó... én gombát ;)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

fúúúúúúj neeeeeeeeeeeeeeee..... ilyenje volt tesómnak,bleee ez szörnyűűűű:D nincs bodza íze:D és ez egy gomba,:O és én beleitam?:O vvááááááá:OOO

Samu írta...

Akkor tesód elbaszta, mert az enyém bodza ízű volt :D
És nem gomba, hanem gomba lé... mert a gombát leszűrjük :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails