2010. augusztus 16., hétfő

szintről szintre haladva.

Az alkohol érdekes dolgokra képes. 
Nekem most körülbelül ül a gyomromban, és röhög, hogy bibibííííííí, régen elég volt belőlem feleennyi, és irtó jól be tudtál pörögni, aztán másnap nem volt semmi bajod.... bezzeg most.... ha egy icipici alkoholos-hangulatot akarsz igyál meg egy hektolitert, és tűrd, hogy utána kegyetlenül nagydarab elefántok fognak tigrisbukfencet vetni a fejedben.
Mr. Alkohol, egy nagyon dolog vagy. Nagyon sokat kellett meginnom belőled ahhoz, hogy éjfél előtt már törülközővel a fejemen fetrengjek, és sikítsak, hogy jön az Androméda-köd, ami bele fog ütközni a mi galaxisunknak, és én., egyedül ÉN veszem a fáradságot, hogy megmentsem a 30000000 év múlva katasztrófától a Földet, mert én vagyok Bruce Willis. Aztán Nótár Mary-t énekelve elmenjek a Teszkóba.
Nem... Mr. Alkohol nem lehetsz ennyire hűtlen szerető.
A másik Mr. Nikotin. Egy éve még hetente egy dobozt szívtam. Most? Egy éjszaka és egy fél reggel alatt közel 3 dobozzal. Igaz nem egyedül, de akkor is. Azt a kurva élet. 

Minden esetre nagyon jó volt a tegnap esti party, és köszönöm Anitácska, meg mindenki más, aki ott volt, és gay pornót nézett velem. ÉS külön köszönöm Andus, hogy úgy keltettél, hogy egy plüss pingvinnel basztattad a fülem.

2 megjegyzés:

Andus írta...

úgy érzem ez elég vérszegény beszámoló, nem jött át.:)

KRISZTINA írta...

http://www.myniceprofile.com/celebrities-116992.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails