2010. december 16., csütörtök

Devil.

A helyszín egy Philadelphiai toronyház. Öt, látszólag átlagosnak tűnő ember beszáll egy liftbe, ami hirtelen megakad. Kapcsolatot teremtenek a biztonsági őrökkel, akik megpróbálnak mindent megtenni, annak érdekében, hogy kimentsék az öt embert. Ekkor még sem az biztonságiak, sem a karbantartók, sem a rendőr tiszt, akinek meggyilkolták a családját, sem pedig a liftbe ragadtak nem tudják, hogy semmi sem történt véletlenül. Hogy a beragadt emberek mind mind sötét múlttal rendelkeznek, amit leplezni próbálnak. De ez még semmi... mert arról sincs senkinek sem halvány fogalma, hogy az egyikük maga az Ördög, aki direkt intézte úgy, hogy a liftbe legyen a személy, aki meggyilkolta az ügyön dolgozó rendőrtiszt családját egy autóbalesetben, az Ördög intézte, hogy a lift megakadjon, és az Ördög intézte azt is, hogy néha-néha sötétségbe boruljon a lift.
Miért? Mert amikor a lámpák kihunynak, a kamera semmit nem tud venni, így gond nélkül gyilkolhatja a liftbe ragadtakat, egytől egyig, hogy kárhozott lelküket magával vihesse a kénköves pokol bugyraiba.
Egy biztonsági őr, aki egy napja kezdett, és priusza van.
Egy fiatal nő, aki gazdag férfiakat zsarolt, majd a saját férjét akarta meglopni.
Egy idős hölgy, aki pénztárcákat lopkod az előtérből.
Egy fiatal, pökhendi férfi, aki adócsaló, és kiforgatja az embereket mindenükből.
Egy fiatal srác, aki részegen rátévedt az autóútra.
De vajon melyikük az Ördög?
Megtudhatod, ha megnézed M. Night. Shyamalan lebilincselő filmjét, az Ördögöt, ami Shyamalan stílusához méltó ( ő rendezte többek közt A falu, A jelek, és A hatodik érzék c. filmet).

1 megjegyzés:

Szandii.♥ írta...

hirtelen előjött a klausztrofóbiám el is múlt,mert nem lopkodok tárcákat,nem adócsalok,nem zsarolok senkit és nincs jogsim...van viszont fájós térdem,úh asszem mégis liftezek továbbra is...max egyedül....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails