2011. január 12., szerda

gumicukor

 Mivel életem kapcsolatcímkéje tegnap este óta egyedülálló, ezért kell valami, amivel lefoglalhatom magam.
Ott vannak például az állatok. A sajátjaim, és az állatkertiek.
A sajátjaimnak tegnap új lakhelyeket rendeztem be. Illetve Hermész nem kapott új helyet, Neki jó a régi is, sőt, pont ideális.
Bálna környezete változott a leginkább. Megkapta Madonna és Lady GaGa 9 literes akváriumát. Aljzatnak kapott egy vékonyka réteg kvarchomokot, rászórva azt a pár kavicsot, ami eddig is bent volt neki, és kapott egy ritka ronda zöld műnövényt.
Madonna és Lady GaGa egy 12 literes akváriumot kapott, aminek az alját szintén kvarchomokkal töltöttem meg, és ők is kaptak egy barnás-vöröses, a Bálnáénál is rondább műnövényt.
De mindannyian élvezik, főleg Bálna, mivel eddig alig volt helye megfordulni.
Ezen kívül kihajtott a mangóm. Így tényleg tropicarium a hely, ahol élek...
Szóval most az állataimmal is sokat foglalkozok.
Aztán olvasni sem ártana. Bár kezdek visszapattanni a nyeregbe, de az, ami régen volt ( heti 1-2 könyv), még nagyon messze van sajnos. De mos Lakatos Levente- Barbibébiével fogok visszatérni, úgy érzem.
Aztán, bár nem maholnap, de hamarosan elkezdődik a második egyetemi szemeszterem, és nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy ugyanannyira elbasszam, és szarjak bele, mint az elsőbe.
Szóval: állatok, olvasás, tanulás-eddig.
De... mivel annyira olvasmányosan ír, ezért folyamatos rendszerességgel olvasgatom Roland blogját, és hát mivel az élete fontos részét képezi a testmozgás (brrrrrr :S ), és látható eredményei vannak, és mivel Ivett és Kata rágják a fülemet, hogy menjek velük, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy megyek majd velük kondizni.
És  mivel lassan (kurva lassan) jön a jobb idő... Nórit is ki fogom  majd csalni, hogy fusson velem (és addig sem koncentrál görcsösen a tanulásra), csak fél órát, de azt intenzíven.
Ezen kívül kreatívkodni is óhajtok valamit... csak azt nem tudom, hogy mit... így... erre ötleteket várok Kedves Olvasók!!!
Szóval a lista: állatok, olvasás, tanulás, testmozgás, kreativitásfejlesztés.
Ezek lesznek most azok a dolgok, amikbe bánatom temetni fogom.

2 megjegyzés:

Roland írta...

Szólj majd, ha segítsek, majd adok tippeket.

Szandii.♥ írta...

mondjuk csinálj nekem egy kurvanaaaaaaaaagy dekopázs képet mindenféle cukiságból...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails