2008. október 6., hétfő

akkorénisköszönökmindentZsopi:)

Köszönöm szépen, hogy rámírtál a kisérettségi drukk-ban, és segítettél felkészülni, köszönöm szépen, hogy akkor végig velem voltál. köszönöm szépen, hogy a Nínós ügyekben is segítségemre voltál, aztán köszönöm, hogy lejöttél hozzám, hogy hoztál kávét, hogy ugrándoztunk az úttesten, és köszönöm hogy bemutattál egy másik embert. Aztán köszönöm, hogy ő vele is meglátogattál, és köszönöm, hogy megvédtél Inzumével szemben, és köszönöm, hogy utána megbocsátottál, köszönöm, hogy elmehettem a szülinapodra, és köszönöm, hogy őszinte voltál tegnap, és elmondtad, hogy szeretnéd a vége lenne a barátságunknak:)

"Van, amikor egy emberi kapcsolat ideje lejárt. Barátok ezt értik, és csalódás nélkül tudják tudomásul venni, hogy ezentúl csak ritkán vagy sohasem látják egymást. Ez a szabadság nagy-nagy ajándéka, hogy még csak rossz érzésünk sem marad a válás után - hálásan gondolunk vissza egymásra."

"Az elhagyásban nem az a legrosszabb, hogy hiányzik, aki elhagyott, hogy összeroppan a közösen alkotott egész kis világ, hogy minden, amit látunk vagy csinálunk, őrá emlékeztet, hanem az a gondolat, hogy kitettük a lelkünket csak azért, hogy a szeretett lény ránk stemplizze: ELUTASÍTVA."



Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails