2009. december 14., hétfő

Bogi blogja után szabadon :) AVagy mit rejt majd a nagy 2010?

2010-ben nagyon vakmerőnek érzed magad (Mikor nem?). Lassítani kell a tempón, legalábbis 2010 májusáig mindenképpen, gondjaid adódhatnak a törvénnyel (Jézusom, meg fog baszni a Jard!).

Munkahelyeden is nagy a lelkesedésed (nem dolgozok), kollégáid azonban gyanúsan szemlélik mindezt. Türtőztetned kell magad, másképpen te leszel a bohóc, inkább tanúsíts komolyságot, legalább a komoly problémák és feladatok előtt. Ha meg tudod majd egyáltalán állapítani mi a komoly (állok elébe)!

Mindenképpen reméljük azt, hogy rájössz majd magadtól is, mégha párszor a falnak is ütközöl, nem hiába mondják, hogy az ember a saját hibájából tanul.

Nagyon magadnakvaló leszel (Én??) és másokkal is nehezen működsz együtt. Biztosan a felsőbbrendüség komplexusa csapott meg (Igen, ez mondjuk igaz :D ), vagy csak az "I'm simply the best"(Tinaaaaa♥) szindróma.

Képzelőerőd lenyűgöző (Miért?? Említettem, hogy Pénteken Randizunk Madonnával?), de csak az év második felében veszed hasznát. Gyakorlatként azért néha-néha próbára teheted magad, de ne vidd túlzásba.

A 2010-es év kitűnő a tanulmányok számára (Júúúúúúú... megyek Egyetemre^^). A Mérleg diák vagy egyetemista nagyszerű eredményeket ér majd el (Éreccsééégii^^). Nagyszerűen tudod betervezni a dolgaidat, és ütemesen haladsz a céljaid felé. Az Ikrek mellet 2010-ben nagyszerű tanár, tanító lehet belőled.

Nagyon érzékeny vagy a körülötted zajló dolgokra, ezért nagyszerű képviselője országodnak (Nagykövet leszek jövőre?). Külföld nagyon fontos lesz ebben az évben számodra, azért akár többször is elutazhatsz, hosszabb, rövidebb időre. Dinamikus leszel, a 2010-es év nagy részében egyik helyről a másikra utazhatsz.

Egy másik nagyon fontos dolog ami foglalkoztatni fog 2010-ben, az a barátság. Hosszú beszélgetésekre van szükséged, még a heves beszélgetésektől sem tartasz, sokszor lesz a kezedben az irányítás (Igen? Meglepő... mert máskor rohadtul nincs...).

Barátaidat érdekeltségeid alapján választod, de nemcsak intellektuális téren. Nagyszerű és gyümölcsöző barátságokra tehetsz szert külföldön. Adaptációs készséged nagyszerű, így akár azon határozhatod el magad, hogy külföldre költözöl.

A 2010-es év második felében, azaz júliusban szakmai és szociális előrelépésben lehet részed. Erős és befolyásos barátok támogatnak majd, de intelligenciádnak és bátorságodnak is köszönhető ez a fejlődés.

Érzelmilegl inkább a szabadságot választod, de ha egy új kapcsolat van a láthatáron kellőképpen bele tudsz vágni. Nagy szíved van és nagyon romantikus vagy, így 2010 végére akár egy csodaszép szerelmi történet résztvevője lehetsz. Stabilabb leszel.

Kapcsolatod családoddal egyre jobb lesz. Családtagjaid nagyszerű tanácsokat adnak neked. Nagy a kíváncsíság-vágyad a tradíciók iránt és minden érdekel ami a családod múltjával kapcsolatos (Ez igaz mondjuk...).

6 megjegyzés:

Zsopi írta...

A sok utazgatás és a beszélgetések együtt akár azt is jelenthetik, hogy ide is eljutsz majd, nem?

:D Vagy azért meg kell dolgoznia valamelyikünknek? :D

ilike írta...

Samu,lehet meglepjük majd eccercsak a drága Zsopikánkat?

Samu írta...

Ilike, de meg ám ;)

Zsopi írta...

Samu lelkem! Nem azért az egy húszért, de szerintem Tony hozzászólása spam... De ha mégsem, hát tévedtem, mindenesetre olyan szaga van.
(Ezt a hozzászólásomat nem muszáj közzétenned, csak szóltam.)

Samu írta...

Igen Drága Zsopi, erre magam is rájöttem, már mielőtt közzétettem volna :) De attól még hozzászólás, és hadd legyen itt, ha ennyire nagyon itt akar :)
De ha zavar, leveszem... :)

Zsopi írta...

Eltekintve attól, hogy szemét, meg a Forró ázsiai tinis lap hááát enyhén szólva izéééé, meg az egész olyan nem is tudom. Nem az én blogom, de ha az lenne, ez a spam röpülne a kukába. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails