2010. január 17., vasárnap

Did you hear about the Morgans?


Hová lettek a Morganék?
Hogy miért is néztem meg ezt, a mozikban frissen futó amerikai romantikus vígjátékot? 3 és fél oka van.
1.: A szexis New Yorkban játszódik (de sajna nem végig)
2.: A főszereplője a szexis new york-i, Sarah Jessica Parker
3.: Friss film, és szeretek képben lenni, és jól tájokozott lenni ilyen témákban
+0,5.: Hugh Grant, aki bár nem tartozik kedvenc színészeim közé, de elnézem

Szóval az alap szituáció a dúsgazdag üzletember válófélben van a dúsgazdag ingatlanügynök feleségétől. Mr. Morgan (Hugh Grant) ugyanis megcsalta feleségét, MERYL Morgant (SJP), ám ezt megbánta, így elhalmozza minden féle, haszontalannál haszontalanabb ajándékkal, annak a reményében, hogy így neje megbocsát neki, és visszafogadja. De a feleségnek esze ágában sincs. Nem válaszol a telefonokra, és cikinek tartja az ajándékokat, de mikor a férje megjelenik egy összejövetelen, nem nézheti áttetszőnek, így odamegy hozzá, és sétálni indulnak, egyik kuncsaftja háza felé. A kuncsaft az erkélyen áll, ám pár pillanat múlva látjuk: egy kés áll ki a hátából, aztán lezuhan a házaspár elé. A gyilkos még ott rejtőzködik, és megjegyzi magának a Morganéket. Hiába kapnak testőröket, Merylt megtámadják, ezért a rendőrségnek drasztikus lépésre kell elszánnia magát: tanúvédelmi programba küldi a Morgan házaspárt, valahova egy kies wyoming-i tanyára, Alsó Retkes szomszédságába, ahol az élet nem olyan egyszerű és kényelmes, mint NY-ban. Se szmog, se kínai kaja, se zajos éjszakák… ellenben zsíros ételek, kitömött szarvas fejek, és óriási grizzly medvék, akikhez lágy hangon kell beszélni, és ez Hugh Grantnek nagyon megy xD  De van egy jóképű orvos pali, aki szerintem majd rá fog hajtani SJP-re, és ezzel nagy bonyodalom lesz. Ááá, nem is lesz ebből bonyodalom :D
Nah, szóval volt egy kis bumm-bumm, meg egy elcseszett hősködési akció a végén, de sechs monate später  heppiend, örökbe fogadott kínai kisbaba, dúló szerelem, terhes SJP… és New York.

Nem tetszik, hogy Sarah Jessica Parkernek olyan nagyon ló feje van benne. Természetesen is az van neki, de a Szex és New York-ban mégis sokszor szép tudott lenni. A haja sem tetszik. De Spilák Klára a hangja :)
Hugh Grant pedig olyan rettentően öreeeeeg xD Bár gondolom, hogy csak azért, mert délelőtt láttam a Notting Hillt, ami mégis csak 11 évvel ezelőtt készült.

Nah szóval összességében: 10/8,5-es :D Tehát messze túl van az „egyszer nézhető” filmek kategórián. Bogival meg KELL nézetnem :)


 http://blog.onlinemoviesunlimited.com/wp-content/uploads/2009/12/did-you-hear-about-the-morgans-movie.jpg


5 megjegyzés:

Bogi írta...

Moziban nézted meg? Kivel? Miért nem velem?
Én Hugh Grant miatt nézném meg. Ő lenne az első 23 indokom, utána jönne csak Spilák Klárás SJP, 24-nek.:D

Brigus írta...

Majdnem ezt néztem a moziban, de aztán "valahogy" legyőzte az Egyszerűen bonyolult ;)

Névtelen írta...

hát ha a filmbe ilyen feje volt végig SPJ-nek,mint ezen a képen,akkor ÚRISTEN:D

Zsopi írta...

Lehet, hogy Hugh Grant öreg, de öreg színész nem vén színész... Meg aztán a Zene és szövegben pont jó, hogy nem 22 éves suttyó. Meg különben is, a magamfajta vén spinék (muhahaha) pont örülnek a Hugh Grant-féle öregembereknek.
Anthony Hopkins, Jack Nicholson, Sean Connery, Marlon Brando... egy csomó olyan színész van, aki nem fiatal, mégis... :)

Samu írta...

Hugh Grant nem öregedhet meg.
Ha már ő is megöregedik, akkor köszönöm, nem kérek ebből a világból.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails